Logo
Ispiši ovu stranicu

Pobjede Ivkić i Kozlinger na 5. kolu HALS-a

Marta Ivkić kao uvjerljivo najbolja na dalju Foto: AK Agram Marta Ivkić kao uvjerljivo najbolja na dalju

Svojem kraju polako se približava i Hrvatska atletska liga sjever koja je danas imala svoje 5. kolo sa mlađim i starijim kategorijama te nam ostaje još idući tjedan kao svojevrsno pojedinačno prvenstvo ove regije.

No prije toga, bilo je naših članova i članica na ovom natjecanju održanom u Čakovcu. Vjetar je poprilično puhao što trkačima zasigurno nije odgovaralo, no potencijalno skakačima jest.

Nika Kozlinger kod limačica je istrčala utrku na 60m brzu 9.04 što joj je donijelo pobjedu! Po običaju, radi se o brojčano velikoj, ali i izjednačenoj konkurenciji. 

Zatim smo na 400m imali dvije članice, njenu sestru Leu koja je sveukupno bila 12. sa 1:17,54. Zato je Lara Jurčić osvojila 4. mjesto sveukupno, a u konkurenciji godišta 2006. pripalo joj je srebrno odličje!

Nika je do druge medalja došla na skoku u dalj (zona) gdje osvaja 3. mjesto s preskočenih 4.36.

Kod mlađih kadetkinja nastupala je Antonela Tutić u disciplinama 200m (30. mjesto - 32.70) i skoka u vis (10. mjesto - 125cm). Marta Ivkić polako zaključuje svoj kadetski staž, a danas je skakala u dalj bolje nego ikad, skočivši 5.12 za uvjerljivu pobjedu! Šteta je da pritom nije u upotrebi bio vjetromjer, ali pamtit ćemo ovaj rezultat.

U konkurenciji starijih kadeta Antonio Frančić je 100m prepone istrčao za 14.58 i bio drugoplasirani, a vidjeli smo ga i na prvom ovosezonskom nastupu na 200m gdje je sa 25.73 ponovio isti plasman i vjetar također nije mirovao (-3.4). 

Čestitamo!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2023 | Sva prava pridržana