Logo
Ispiši ovu stranicu

Najava ekipnog PH u krosu

Destinacija je ista kao i prošle godine - Sveti Petar u Šumi (nedjelja). Prijavljeno je čak 56 atletičara! Na rasporedu se nalazi 12 disciplina, natjecanje počinje u 11:30h!

 

Prva disciplina na rasporedu je 4km za mlađe juniore. Nastupati će Marko Katalinić, David Grgić, Ivan Bilonić i Julijan Curkić. Dvadeset minuta kasnije startaju mlađe juniorke na dvostruko kraćoj dionici - Ana Fortuna, Ana Turk i Romana Tea Kirinić.

 

Točno u podne slijede stariji juniori na 8km, očekuju se nastupi  Jana Juraka, Mislava Mlakara i Ivora Šipuša. U 12:40h 4km trče Petra Lulić, Jelena Sajko, Helena Gilja i Marija Gredelj.

 

Lovro Mutvar, Karlo Jednačak, Filip Krajačić, Marin Svetec, Ivan Sindičić, Dorian Milović i Luka Lasić trče na utrci dugačkoj 1000m za mlađe kadete u 13h. Deset minuta kasnije slijedi 800m za mlađe kadetkinje - Ana Filaković, Korina Winter, Kristina Ivanović, Rhea Lepej Špoljarić, Antonija Vuglec i Antonela Golubić.

 

Kod kadeta, 1500m trčati će Anton Strmečki Stakor, Jure Josipović, Slavko Đurđek, Bruno Jednačak i Filip Jurčić. U 13:30h za kadetkinje (1000m) nastupati će Tea Žagar, Anamarija Petreš, Tia Borković, Antonija Lenić, Katarina Ivšac, Jelena Brkić, Sara Luzar-Smajić i Lucija Kosaber.

 

Danijela Grgić, Marina Milković i Antonija Žalac trče za seniorke na 4km. Istu duljinu trčati će Bruno Erent, Milan Kotur i Goran Grdenić u 14h.

 

Na 8km startaju Danijela Vrhovski, Matea Matošević, Ljiljana Ćulibrk i Sanja Knežević za seniorke a kod seniora na 12km trčati će Roman Rožman, Mladen Meštrović, Mladen Momić i Ivan Bošnjak.

 

Svim natjecateljima želimo puno sreće i što uspješniji nastup!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Atletski klub Agram ©2007-2023 | Sva prava pridržana