Logo
Ispiši ovu stranicu

MATEA MATOŠEVIĆ HAČIĆ je nova prvakinja Hrvatske u maratonu!

Matea Matošević Foto: AK Agram Matea Matošević

U sklopu Plitvičkog maratona održalo se i pojedinačno te ekipno prvenstvo Hrvatske, a ovo natjecanje još jednom je bilo sretno po naše predstavnike i klub.

Tako smo nakon 2012. godine (pobjede u muškoj konkurenciji našeg tadašnjeg člana Gorana Murića) dočekali i prvo zlato u ženskoj konkurenciji, a za njega je zaslužna Matea Matošević

A do njega je stigla pobijedivši i u sveukupnoj ženskoj konkurenciji i to poprilično uvjerljivo s 2:55:29. Samo vrijeme ovdje nije nešto što posebno treba analizirati i gledati jer poznato je kako ova staza nije za one koji su željni dobrog rezultata, ali svakako jest za one koji su željni dobrih utrka.

Očito je to vrijedilo za našu članicu koja je tako nakon 2016. godine i osvojenog srebrnog odličja napravila iskorak te tako napravila postignuće koje će sigurno zabilježiti i zapamtiti u svojoj karijeri! Nedavno su bili aktualni i zdravstveni problemi koji su malo i promijenili planove u nastupima, ali ovo zlato sigurno će biti još jedan lijep poticaj za nju jer podsjetimo kako se radi o trkačici koja zapravo i nema previše maratona 'u nogama' i njeno vrijeme tek dolazi.

Zato nas i veseli ovaj naslov te joj čestitamo na istom sa željama za još uspješniji nastavak sezone!

?Imamo novu prvakinju Hrvatske u maratonu - MATEA MATOŠEVIĆ HAČIĆ ? Sve čestitke ? #agram #athletics #marathon #plitvice #win #gold #distance

Objavu dijeli Atletski Klub Agram (@ak_agram)

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2023 | Sva prava pridržana