Logo
Ispiši ovu stranicu

Jednačak i Topić prvaci na prvenstvu Hrvatske atletske lige sjever za starije kategorije

Zvonimir Topić (lijevo) i Karlo Jednačak (desno) Foto: Renato Branđolica Zvonimir Topić (lijevo) i Karlo Jednačak (desno)

Hrvatska atletska liga sjever danas je dobila svoj zaključak u Varaždinu gdje su kod starijih kategorija od naših nastupali Karlo Jednačak i Zvonimir Topić.

Povratnik na atletsku stazu, Karlo, prije tjedan dana je neposredno prije nastupa na 110m prepone rekao kako mu je žao da nema 400m prepone i da ima osjećaj kako bi mogao istrčati dobru utrku. Zato je u ovom varaždinskom izdanju HALS-a spomenute discipline (u mlađejuniorskoj konkurenciji) bilo i svoje riječi proveo je u djelu 'debelo' premašivši osobni rekord s utrkom i pobjedom u vremenu 57.97!

Na lijep način zaključio je sezonu, a s današnjom utrkom jasno pokazao bude li zdrav u idućoj sezoni - možemo očekivati još brže utrke od njega.

Naslov najboljeg na skoku u dalj (starijejuniorska konkurencija) pripao je i Zvonimiru koji je danas službeno najdalje skočio do 5.83. Ovime je i on zaključio sezonu i okreće se novoj gdje bi ga prema svemu sudeći mogli ponovno gledati u ovoj disciplini.

Čestitamo!

  • Natjecanje: Hrvatska atletska liga sjever - Pojedinačno prvenstvo, starije kategorije
  • Mjesto: Varaždin
  • Datum: 12.10.2014.
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2023 | Sva prava pridržana