Logo
Ispiši ovu stranicu

Forrest Gump Ultramaraton 2012 : Naša ekipa petoplasirana

Tom Hanks a.k.a Forrest Gump - njega jučer ipak nije bilo Foto : filmframe.net Tom Hanks a.k.a Forrest Gump - njega jučer ipak nije bilo

Jučer su osim naših kadeta i kadetkinja na Bundeku nastupali i naši dugoprugaši i dugoprugašica. Točnije, radi se o Zoranu Poznanoviću, Marinu Galiću i Kristini Štefanec

Oni su trčali u štafetnoj utrci koja se prema tekstu organizatora trči točno ovako : "Ekipe : trče po sistemu štafete, što znači da na stazi može biti uvijek samo jedan član tima. Članovi se izmenjuju kad god im to odgovara, ali uvijek u startno/ciljnom prostoru na kraju kruga. Svaki član može trčati više puta u trci. Ekipu čine minimalno 2, a maksimalno 4 trkača."

Samo ime natjecanja puno govori, radi se o poprilično dugačkom i iscrpljujućoj utrci. Počinje se u ranijim jutarnjim satima, a završava u večernjim satima. U rezultatima ćete vidjeti kako je najviše ekipa imalo maksimalan broj trkača, dok je naša imala već spomenuti trojac. No to ih nije spriječilo za postizanje sjajnog rezultata, osvojili su 5.mjesto za svoj broj pređenih kilometara (141,02!). 

Za još više informacija o njihovom uspjehu (ili tuđem, ovisno što vas zanima) preporučamo vam da pogledate rezultate u linku ispod.

Čestitamo Zoranu, Marinu i Kristini, nastupi na ovakvim događajima vrijedni su velikog, velikog respekta. Uz to su još ostvarili i sjajan rezultat. Bravo!

  • Natjecanje: Forrest Gump Ultramaraton 2012
  • Mjesto: Zagreb
  • Datum: 1.9.2012
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Atletski klub Agram ©2007-2023 | Sva prava pridržana