Logo
Ispiši ovu stranicu

Dvoranski maraton u Zagrebu, nastavak serije prvenstva Hrvatske u Rijeci

Jedino natjecanje u boćarskom domu - Otvoreno prvenstvo Zagreba Foto: AK Agram Jedino natjecanje u boćarskom domu - Otvoreno prvenstvo Zagreba

Nakon prošlog laganog preduvoda s dvoranskim mlađekadetskim prvenstvom Hrvatske u Rijeci, ovaj vikend ponudit će znatno više događaja u tom smislu.

Jedino natjecanje u Zagrebu, u dvorani pri Boćarskom domu (a i to je previše) će se održati sutra, očekuje nas novo izdanje Otvorenog prvenstva Zagreba, a nedjelja je rezervirana za Rijeku i starije kadete.

Prva disciplina počinje u 10h, a posljednja je na rasporedu u 20.30h, dakle bude li još malo 'razvlačenja' komotno ćemo dobiti natjecanje koje bi moglo trajati 12h. Naravno, nemamo zamjerke tu u kontekstu organizacije jer u ovakvom ustroju se ni ne može drugačije složiti satnica da to traje barem malo kraće...

Prijavljena su 32 natjecatelja, a još više nas veseli broj prijavljenih na dvoranskom kadetskom prvenstvu Hrvatske idući dan, čak 30 atletičara i atletičarki! Vidjet ćemo koliko u toj kvantiteti ima kvalitete.

Ispod članka se nalaze linkovi na preliminarne startne liste ili prijave, a mi svima želimo jedan uspješan vikend!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2023 | Sva prava pridržana