Logo
Ispiši ovu stranicu

BROJ 1 Bloudek fantastičnom (solo) utrkom na 800m ostvario najbolji dvoranski juniorski rezultat na SVIJETU u 2018.! (VIDEO)

Bloudek po tko zna koji put oduševio Foto: AK Agram Bloudek po tko zna koji put oduševio

U moru sjajnih događaja na dvoranskom seniorskom prvenstvu Hrvatske gdje smo na kraju osvojili 5 zlatnih, 6 srebrnih i 4 brončana odličja, ponovno je Marino Bloudek bio jedna od glavnih zvijezda natjecanja s još jednom briljantnom utrkom na 800m.

Teško je bilo što opisivati pametno kada čovjek trči samostalnu utrku (s obzirom na to da Cepuša na kraju nije bilo), jednostavno je od prvog do zadnjeg metra prednost postupno rasla i Marino je na kraju ciljem prošao slavodobitno istrčavši 1:49,23 čime će se sada probiti na vodeće mjesto aktualnih ovogodišnjih dvoranskih juniorskih tablica sezona, i to ne hrvatskih ili europskih već svjetskih!

Osim toga, iako to nikad nije bilo upitno, vrijedi spomenuti kako je već sada Marino ispunio odnosno potvrdio normu za Svjetsko juniorsko prvenstvo, a to je zaista prava stvar, kada u dvorani potvrdite rezultat i to u ovoj disciplini.

Uostalom, naš europski juniorski prvak je već dokazao da je čovjek za velike stvari i ne treba se uopće dovoditi u situaciju da bilo tko sumnja u njega. Ovo što ovaj momak radi je zaista fantastično i želimo mu da samo tako nastavi.

Čestitamo mu na još jednoj ovakvoj utrci, bolju premijeru u dvorani na Velesajmu teško da je mogao imati, bravo!

  • Natjecanje: Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za seniore i seniorke u dvorani
  • Mjesto: Zagreb
  • Datum: 24.2.2018.
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2023 | Sva prava pridržana