Logo
Ispiši ovu stranicu

Agrameri i Agramerke na 24. Turopoljskoj trci

Simpatičan crtež Foto: Maraton klub Velika Gorica Simpatičan crtež

Jučer se u Velikoj Gorici po nešto izmijenjenoj trasi nastavila tradicija održavanja "Turopoljske trke", tamo je ponovno bilo naših članova i članica.

Trenutačno su objavljeni neslužbeni rezultati, a kako će službeni biti objavljeni u srijedu, nema nam smisla toliko čekati na objavu članka. Isto tako, same kategorije nisu prisutne tako da sve napisano je sve bazirano prema našim zaključcima, ako negdje pogriješimo, isprika. Ona također ide onima koje eventualno zaboravimo spomenuti, puno trkača i trkačica je nastupilo i najjednostavnije nam je gledati preko rubrike kluba.

Na utrci 5km od muškaraca najbrži od naših članova bio Domagoj Jakopović u vremenu 17:42 čime je bio osmoplasirani. Svakako je zanimljivo tu vidjeti 19:05 Ivana Vukančića (inače još uvijek mlađi kadet), ne sumnjamo ako je te kategorije bilo da je pobijedio, a sveukupno je isto lijepo plasiran (26.). 

Kod žena 3. mjesto pripalo je Katarini Vukančić (18:30), a plasmanom odmah iza nje plasirana je Tina Šmid (18:50). Petra Jakopović i Klaudia Dešić su osvojile 40. i 41. mjesto (sveukupno) istrčavši 21:26 i 21:29. 

U polumaratonskom dijelu također smo imali predstavnika, Goran Firšt je bio 70. istrčavši 1:34:29 u prosječnom tempu po kilometru 4:29. 

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2023 | Sva prava pridržana