Logo
Ispiši ovu stranicu

6 klubova prijavljeno za A ekipno seniorsko prvenstvo Hrvatske

Logo našeg kluba Foto: AK Agram Logo našeg kluba

Jučer je bio zadnji dan prijave klubova za ekipno prvenstvo Hrvatske koje se u subotu 13. lipnja održava u Zagrebu na stadionu Mladosti u organizaciji našeg kluba i Hrvatskog atletskog saveza.

Prenesimo vijest sa službene stranice saveza u cjelosti: "Natjecanje se održava po novom formatu podijeljeno na A i B prvenstvo. Za A prvenstvo u muškoj konkurenciji prijavilo se 6 klubova (Agram, Dinamo-Zrinjevac, Međimurje, Mladost, Slavonija-Žito i Zagreb-Ulix), a u ženskoj konkurenciji također 6 klubova (Agram, Dinamo-Zrinjevac, Međimurje, Mladost, Sloboda i Zagreb-Ulix). 

Za B prvenstvo u muškoj konkurenciji prijavila su se 3 kluba (ASK, Nedelišće i Sloboda), a u ženskoj, nažalost, samo 2 kluba (ASK i Bjelovar). Kako prema Općim pravilima i propozicijama HAS-a za 2015. godinu moraju biti prijavljena najmanje tri kluba da bi se natjecanje održalo, natjecanje se neće održati u ženskoj konkurenciji za B prvenstvo.
 
Oba kluba koja su se prijavila (ASK i Bjelovar) mogu svoju prijavu korigirati tijekom današnjeg dana (četvrtka) do 17 sati u smislu da mogu, ako to žele, odjaviti nastupe pojedinih natjecatelja ili će oni nastupati izvan ekipnog prvenstva."
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2023 | Sva prava pridržana