Vijesti

Nikad brži DUBAJIĆ do dvostrukog srebra u peteromeču kadetskih reprezentacija!

Varaždin je više nego uspješno organizirao međunarodni susret kadetskih reprezentacija Hrvatske, Češke, Mađarske, Slovenije i Slovačke u tzv. 'petoboju' u više disciplina gdje je Hrvatska u globalu imala dobar nastup kao i naši članovi, a do medalja su osim Dubajića stigli i Mačković-Vukadin na 4x100m štafeti i Luka Mateljić u bacanju kugle.

Drugi dan mlađeseniorskog PPH isprofilirao KOVAČIĆA kao najuspješnijeg pojedinca natjecanja!

Općenito je pojedinačno prvenstvo Hrvatske za mlađe seniore i seniorke bilo posebno uspješno za nas, ali naravno kako u moru tih sjajnih zlatnih prvaka, doprvaka i bronci (uz nekoliko kvalitetnih ne-medaljaških) nastupa treba istaknuti našeg Matea Kovačića koji je pobijedio pojedinačno dva puta uz isti broj štafetnih pobjeda. Tu je još i bronca s utrke na 100m.

Potencijalno zadnji ovogodišnji LIVE STREAM: PPH za mlađe seniore-ke + mlađe/starije kadete-kinje 2017

Naš klub za vas je osigurao prijenos uživo jednog odnosno dva natjecanja. Ovo bi ujedno trebalo biti posljednje natjecanje u (su)organizaciji našeg kluba, barem što se stadiona uz Savu tiče, vrlo vjerojatno je ovo i naš zadnji prijenos uživo nekog natjecanja iz serije pojedinačnih i ekipnih prvenstava Hrvatske. Za ovu godinu, naravno.