Vijesti

PROMO VIDEO 2. Prvenstvo Hrvatske u štafetama

Svjetsko prvenstvo u štafetama je završilo i možemo se posvetiti našem prvenstvu! Povratak festivala hrvatske atletike predviđen je za subotu (29.4h - 16h) u kojoj vjerujemo da nakon više nego uspješnog prvog izdanja donosi neka nova uzbuđenja, a na vama i na nama je da ponovno zajedno prođemo kroz njih!

NEVJEROJATNI Lazarić uvjerljivim osobnim rekordom do norme za Europsko mlađeseniorsko prvenstvo! (VIDEO)

Kakav vikend normi je iza nas, nakon što je Sven Cepuš osigurao Europsko juniorsko prvenstvo, 'iz vedra neba' stigla je jednako sjajna vijest iz daleke nam Amerike odnosno Texasa, Paolo Lazarić je na "6th Annual West Texas A&M Classic and Multis" natjecanju skočio odličnih 2.16 i tako ispunio normu za Europsko mlađeseniorsko (do 23) prvenstvo.

ANKETA: Odaberite discipline za Miting otvorenja sezone 2017.

Bliži nam se 6.5.2017. kada je predviđeno novo izdanje našeg međunarodnog Mitinga otvorenja sezone za uvod u atletiku na otvorenom. Opširnije slijedi u danima i tjednima koje slijede, ali u samom startu nastavljamo s opcijom gdje i vama dajemo mogućnost da sudjelujete u 'kreiranju' natjecanja. 

Media talenti: Katarina Vukančić (VIDEO)

U posljednjih mjesec dana od srijede na programu Sportske televizije, u terminu od 11.35h, snimaju se i objavljuju prilozi u kojima se predstavljaju djeca sportaši, mlade koji se aktivno bave sportom i pritom postižu zapažene rezultate.