Vijesti

Krešo ponovno u Istanbulu, ovaj put na Balkanskom juniorskom (U20) prvenstvu

'Rošade' s Prvenstvom Balkana za juniore i juniorke, počevši od promjene lokacije (iz Burse u Istanbul) te termina sa subote i nedjelje na pomalo neuobičajeni četvrtak i petak izazvale su dosta problema u smislu odabira reprezentacije Hrvatske jer se u to vrijeme pišu državne mature i posve je jasno kako većina onih rođena 1999. godine mora imati prioritet koji ipak ne može biti ovo natjecanje.

NAJBOLJI VIKEND KARIJERE Veličanstvena VUKANČIĆ reprizirala prošlu godinu s nova 2 juniorska naslova i 2 osobna rekorda!

I drugi dan pojedinačnog prvenstva Hrvatske za juniore i juniorke polučio je niz vrlo dobrih ostvarenja, među kojima su prednjačili naši članovi i članice koji su sa sveukupno osvojenih 20 medalja (9 zlata, 5 srebra i 6 bronci) još jednom se pokazali kao vrlo uspješna generacija.

A najbolje od svega je kako nismo ni bili u punom sastavu. Ipak, među svima njima se svakako među prvima ističe Katarina Vukančić!

Međunarodni vikend naših reprezentativaca Hrvatske na dva velika natjecanja u Italiji i Turskoj

Bez ikakve sumnje, drugi tjedan ovog lipnja ponudio je niz različitih međunarodnih natjecanja, a njegova kulminacija slijedi ovaj vikend kada su nam na rasporedu Prvenstvo Mediterana do 23 godine koje će se održavati kroz subotu i nedjelju dok Prvenstvo Balkana do 18 godina se održava samo jedan dan, i to onaj subotnji.

Uspješan hodački vikend u Slovačkoj - 16 nastupa 8 naših atletičara i 6 postolja

Slovačka je zemlja u kojoj se potiče razvoj atletskog hodanja. Više trenera i klubova uporno i aktivno radi s najmlađima, što oslikava podatak da je 33 slovačkih djevojčica i dječaka (i još 7 iz drugih zemalja) mlađih od 12 godina iz 6 klubova nastupilo na utrci u gradiću Borsky Mikulaš pri čemu nitko nije bio diskvalificiran. 

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook