Rubrike

Miting otvorenja sezone

2016. godina Foto: AK Agram/Tomislav Moze 2016. godina

Miting otvorenja sezone u 2016. godini održao se 5. godinu za redom, a organizator je bio upravo naš klub. Svi su svojim sudjelovanjem učinili ovaj miting još kvalitetnijim, boljim i dodatno konkurentnijim naspram prošlog izdanja, a dobra motivacija za to zasigurno je bio i nikad bolji nagradni fond! 

U samom startu neupitna je bila memorijalna disciplina skoka u vis kao posvetu i sjećanje na našeg prerano preminulog skakača u vis, Gorana Subotića "Tratinčicu". Nekadašnji klupski rekorder ove discipline (na otvorenom i u dvorani) bio je skakač i s pregršt međunarodnog iskustva, a tome svjedoči činjenica kako je više puta nastupao za hrvatsku reprezentaciju na različitim natjecanjima.

No prije svega, Goran je bio jedna izuzetna osoba s rijetko viđenom mirnoćom i razumijevanjem za svakoga. U prijevodu, kvalitetan čovjek koji je između ostaloga i radi toga zaslužio svoju memorijalnu disciplinu. U našoj objavi vijesti o njegovom preranom odlasku, napisali smo tada kako ga nikad nećemo zaboraviti i propustiti obilježavati uspomenu na njega, a ovo je jedan od načina.

Miting otvorenja sezone 2016.

Rezultati prijašnjih godina

2016

2015

2014

2013

2012

 

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)