Rubrike

Miting otvorenja sezone

2017. godina Foto: AK Agram/Renato Branđolica 2017. godina

Miting otvorenja sezone od 2012. do 2016. godine održao se u 5 uzastopnih izdanja u organizaciji našeg kluba, a sada nas očekuje novo izdanje za 2017. godinu. 

Uz niz zanimljivih ovogodišnjih disciplina svakako je posebna ona na memorijalnom skoku u vis kao posvetu i sjećanje na našeg prerano preminulog skakača u vis, Gorana Subotića "Tratinčicu". Nekadašnji klupski rekorder spomenute discipline (na otvorenom i u dvorani) je bio i višestruki hrvatski reprezentativac s nizom međunarodnih iskustva, ali prije svega je bio izuzetan čovjek s rijetko viđenom mirnoćom i razumijevanjem za svakoga. U tom smislu je i zaslužio svoj memorijal kojime ispunjavamo n

U samom startu neupitna je bila memorijalna disciplina skoka u vis kao posvetu i sjećanje na našeg prerano preminulog skakača u vis, Gorana Subotića "Tratinčicu". Nekadašnji klupski rekorder ove discipline (na otvorenom i u dvorani) bio je skakač i s pregršt međunarodnog iskustva, a tome svjedoči činjenica kako je više puta nastupao za hrvatsku reprezentaciju na različitim natjecanjima. U našoj objavi vijesti o njegovom preranom odlasku, napisali smo tada kako ga nikad nećemo zaboraviti i propustiti obilježavati uspomenu na njega te upravo to i na ovaj način radimo.

Za više informacija pogledajte sam raspis.

RASPIS

Miting otvorenja sezone 2016.

Rezultati prijašnjih godina

2016

2015

2014

2013

2012

 

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)