Rubrike

Miting otvorenja sezone

2017. godina Foto: AK Agram/Renato Branđolica 2017. godina

Miting otvorenja sezone od 2012. do 2016. godine održao se u 5 uzastopnih izdanja u organizaciji našeg kluba, a sada nas očekuje novo izdanje za 2017. godinu. 

Uz niz zanimljivih ovogodišnjih disciplina svakako je posebna ona na memorijalnom skoku u vis kao posvetu i sjećanje na našeg prerano preminulog skakača u vis, Gorana Subotića "Tratinčicu". Nekadašnji klupski rekorder spomenute discipline (na otvorenom i u dvorani) je bio i višestruki hrvatski reprezentativac s nizom međunarodnih iskustva, ali prije svega je bio izuzetan čovjek s rijetko viđenom mirnoćom i razumijevanjem za svakoga. U tom smislu je i zaslužio svoj memorijal kojime ispunjavamo n

U samom startu neupitna je bila memorijalna disciplina skoka u vis kao posvetu i sjećanje na našeg prerano preminulog skakača u vis, Gorana Subotića "Tratinčicu". Nekadašnji klupski rekorder ove discipline (na otvorenom i u dvorani) bio je skakač i s pregršt međunarodnog iskustva, a tome svjedoči činjenica kako je više puta nastupao za hrvatsku reprezentaciju na različitim natjecanjima. U našoj objavi vijesti o njegovom preranom odlasku, napisali smo tada kako ga nikad nećemo zaboraviti i propustiti obilježavati uspomenu na njega te upravo to i na ovaj način radimo.

Za više informacija pogledajte sam raspis.

RASPIS

Miting otvorenja sezone 2016.

Rezultati prijašnjih godina

2016

2015

2014

2013

2012

 

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook