Naš klub

O klubu

Atletski klub Agram osnovan je 2007. godine. Skupina atletskih entuzijasta, atletičara došla je na ideju stvaranja kluba koji će ponuditi djeci, mladeži i svima koji se žele baviti sportom nešto novo, bolje i drugačije.

Zadovoljstvo nam je naše članove uvoditi u atletiku sa ciljem razvoja pozitivnih navika, redovitog vježbanja i očuvanja zdravlja. Kroz trening osiguravamo pozitivne efekte i dobrobiti koje proizlaze iz tjelovježbe. Gradeći pozitivne ljudske odnose, nastojimo individualnu uspješnost staviti u funkciju brige za druge.

Svakako želimo pomoći i onima koji teže najvećim sportskim dostignućima. Stručni rad naših trenera to jamči. Naši su treneri visoko educirani i iskusni u smislu ostvarivanja visokih atletskih dosega. Kao ilustracija toga činjenica je da u našem klubu treniraju svjetski i europski prvaci kao što su Danijela Grgić, Milan Kotur...

Ovoga trena Atletski klub Agram u samom je vrhu Hrvatske atletike po svim kriterijima. Naši atletičari postižu rekorde, osvajaju medalje, nastupaju za reprezentaciju u velikom broju i natjeću se na najvećim atletskim natjecanjima.

Ako se želite baviti sportom mi vam to omogućavamo sukladno vašim željama i mogućnostima. Pobjednik je svatko tko se uključi u redovito vježbanje. Hoće li kroz vježbu i trening unaprijediti svoje zdravlje ili postati olimpijski pobjednik, nije presudno. Svakako je unaprijeđen kvalitet vašeg života.

Ljiljana Ćulibrk, direktor

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook