Intervju i izjave

Penezić uoči povratka u Tbilisi: "Europsko mlađejuniorsko prvenstvo je moćnije od EYOF-a, trebat će biti još bolji" (VIDEO)

Prije nastupa na prvom-povijesnom izdanju Europskog mlađejuniorskog prvenstva u Tbilisiju razgovarali smo s Brunom Penezićem koji se ukratko osvrnuo na svoju sezonu i prokomentirao neka od očekivanja u Gruziji, ali i Poljskoj gdje će se tjedan dana kasnije održati Svjetsko juniorsko prvenstvo.

VIDEO SPECIJAL: Jakopović, Topić i Katalinić uoči velikih natjecanja + posebni crteži

Na poznatom mjestu iskreno i bez zadrške Matija Jakopović, Zvonimir Topić i Marko Katalinić ovaj puta su se osvrnuli na zaista sve i svašta iako je fokus bio na mlađejuniorsko SP, juniorsko EP i EYOF. Naravno, nisu propustili spomenuti nekog od naših članova, ali kroz video u trajanju od čak 25 minuta bilo je osvrta, čestitki i dobrih želja za ostale hrvatske reprezentativce. Uz niz isječaka koji se protežu kroz video, usput smo prezentirali niz zanimljivh crteža naših mladih i potencijalnih atletičara.

Uspješna sezona Kolarevića nastavlja se na Europskom prvenstvu do 23 godine: "Cilj osobni rekord i što bolji plasman"

U estonskom Tallinnu od 9. do 12. srpnja održat će se 10. izdanje Europskog mlađeseniorskog prvenstva, s tim da u njoj pravo nastupa imaju samo tri godišta, atletičari i atletičarke rođeni 1993.,1994. i 1995. godine. Naš klub imat će tamo svog predstavnika u liku Demira Kolarevića koji tako nastavlja svoju seriju nastupanja na najvećim međunarodnim natjecanjima.